top of page

Pažljivo popuniti prijavni formular, a zatim kliknuti na dugme "PRIJAVI SE."

Potvrdu o prijavi šaljemo u najkraćem roku, a za to vreme vi se pakujte!

Pre popunjavanja formulara pročitati informacije o prijavi kliknuti OVDE.

Bags.png

* svako ko želi da putuje, potrebno je da lično, zasebno popuni prijavni formular sa svojim podacima (nije moguće da se više osoba prijavi popunjavanjem jednog priavnog formulara)
* prijavni formular se popunjava pravopisnom kombinacijom Velikih i malih slova, jedino se ime i prezime popunjavaju VELIKIM početnim slovima)

(napomena: ne organizujemo putovanja u periodu praznika i festivala)

       Pošto sve rezervacije se vrše po promotivnim cenama, ne postoji NIKAKVA mogućnost da se putovanje otkaže (refundira - povraćaj novca), niti promeni datum putovanja ili imena putnika. U slučaju otkazivanja putovanja mora se platiti i drugi deo cene putovanja (preostalih 30%) bez obzira na razlog i vreme otkazivanja, jer mi smo u obavezi da platimo pri vašoj prijavi celokupan iznos putovanja i pokrivamo iznos, koji nije plaćen do polaska na putovanje.
U slučaju otkazivanja putovanja usled pandemijskih restrikcija - NIJE moguće refundirati cenu putovanja!!!

Neispunjavanje neke od dogovorenih obaveza/doprinosa prema CompanionS družini (web-stranici) diskvalifikovaćete za naredna putovanja sa nama.

Lični podaci, onako kako su zapisani u pasošu:

* sva polja obeležena zvezdicom (*) moraju se popuniti pre konačne prijave.

U cenu putovanja uključen je manji kabinski prtljag - max. 40x25x20cm (sem ako u ponudi nije drugačije navedeno). Odabrati željenu veličinu prtljaga:

PRIJAVA JE USPEŠNO POSLATA! Kako bi kompletirao prijavu: 1. Pošalji kopiju svog pasoša na: companions.serbia@yahoo.com i 2. Dostavi prvi deo cene putovanja (70% ukupnog iznosa)

Ads

CompanionSI trenutno na site-u:

Zanimljivi VIDEO sa CompanionS putovanja

Sveže fotke...

Facebook Fanpage Box

bottom of page