top of page

AKTUELNE PONUDE:

A1 (1).jpeg
A2 (1).jpeg
original.jpeg

           Na ovim stranicama možete pogledati koja putovanja i avanture planiramo i pripremamo za naredni period. Takođe, ostavljamo i podatke o putovanjima koja su za nama, kao podsetnik gde, kako, kada .... smo bili.

 

VAŽNO!!! Cena putovanja...

 

           Zbog ograničenog broja promotivnih avio karata, cene koje su objavljene na plakatima važe za prvih 5 prijavljenih CompanionS-a u istom terminu, zatim za narednih 5 cena se uvećava za 15eura; ko bude prijavljen kao 11-15. po redu cena je veća za 30eura i tako dalje za svakih narednih 5 prijava cena je veća za po +15eura itd. Ovo pravilo o firmiranju i promeni cena važi za sva putovanja u kojima je uključen avio prevoz.

 

           Ispod svakog plakata ponude za putovanje pisaće broj prijavljenih putnika, kao i njihova imena. Da se i vaše ime nadje na listi , tj. da bi ste se prijavili potrebno je popuniti formular za prijavu (OVDE) i uplatiti pola iznosa cene putovanja.

 

           Ukoliko želite da nam se pridružite na putovanju posle krajnjeg roka za prijavu, gore pomenuta pravila o formiranju cena ne važe, već se cena naknadno određuje na osnovu trenutnih cena prevoza i smeštaja. Za informacije o naknadnoj ceni možete nas kontaktirati OVDE

* Naknadne prijave nisu moguće za specijalne ponude i za daleka (interkontinentalna) putovanja!

 

          Na putovanjima gde se putuje avionom u cenu avio karte su uračunate sve takse. Dakle, cena avio karte pokriva sve ono što mora da se plati, dok (u opštem slučaju, sem ako nije drugacije navedeno u ponudi) sve dodatne, fakultativne usluge (dodatni chekirani prtljag, hrana i piće u avionu, komfornija sedišta, pravo da se prvi ukrcate u avion...) nije uključeno u cenu avio karte i doplaćuje se ukoliko želite da koristite neku od tih usluga.

U opštem slučaju (sem ako drugačije nije navedeno na plakatu u ponudi) u cenu putovanja nije uključen prevoz od/do aerodroma bilo da je to beogradski ili neki obližnji aerodrom, niti transport od/do aerodroma željene destinacije. U svakom slučaju pre putovanja dobijate detaljan plan puta gde su objašnjene najjeftinije, kao i sve ostale kombinacije prevoza od/do aerodroma.

Pre svega proverite da li ispunjavate uslove da putujete sa nama - detaljnije OVDE!

 

Veoma važne, detaljne informacije o tome kako sve funkcioniše pročitajte na stranici: PRIJAVE!

 

Za dodatne informacije, pitanja, nejasnoće, predloge, diskusije i sugestije koristite FORUM!

Ads

CompanionSI trenutno na site-u:

Zanimljivi VIDEO sa CompanionS putovanja

Sveže fotke...

Facebook Fanpage Box

bottom of page